Regntøj

25-25 af 25
50%
HellyHansenUVossRegnbukser-20
Pris: 399,00 DKK
Pris Fra 199,00 DKK
XL 2XL
25-25 af 25

Skal lidt regn og vestenvinden ikke holde dig fra at sætte gang i motoren og sejle ud på de danske søer og fjorde? Disse vejrforhold kræver dog en god og påpasselig påklædning, så du både kan holde dig tør og varm. Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af vind- og vandafvisende regntøj, der er med til at gøre sit for, at du ikke kommer dybfrossent og drivvåd hjem fra en tur til søs. 

Nedenstående kan du finde vores sortiment af alt indenfor kvalitetsrigt og flot regntøj til mænd. Her har vi alt fra over- og underdele til regnslag og overalls fra anerkendte mærker som Helly Hansen, Ocean og Key West.

Herre regntøj til enhver situation 

Hvad end du er havnearbejder, sejlentusiast eller elsker at tage på fisketur, er det vigtigt, at du kan stå klar med den rigtige beklædning, hvis det en dag skulle stå ned i stænger. Vores webshop har derfor også et bredt spænde af forskellige former for regnsæt, så du er sikker på at finde noget, der passer til lige præcist dit behov.

 

Helly Hansen regntøj 

Et af de mærker, de fleste nok kender, er Helly Hansen. Det er et populært mærke i blandt andet sejlsporten og blandt de sejlglade mænd, da det yder fuld beskyttelse og sikrer optimal holdbarhed. Det er ikke blot med til at holde regnen ude - du kommer tilmed også til at se smart og stilet ud, mens du står der på skibets dæk og styrer mod kajen.

Ønsker du dig noget mere arbejdsrelateret tøj indenfor samme mærke, har vi også et hav af produkter fra Helly Hansen Workwear, som især er egnet til udendørs arbejde og fritidsbeskæftigelser, der ikke nødvendigvis behøver at gå i stå, bare fordi det regner.

 

Skal du ud og sejle? Se nærmere på vores sejlertøj 

Hvis du tit befinder dig til søs, er det en god idé at have regntøjet med sig. Dog vil det tilmed også være en god idé at investere i noget lækkert sejlertøj, der kan få enhver sejlentusiast til at klappe i hænderne. Ikke nok med at vi hos Havhøkeren har lækre brands i vores store udvalg, så har vi tilmed også sørget for, at der er farver, modeller og kvaliteter til enhver smag.

 

Hold dig ekstra varm med vores lækre accessories 

Når du har fået regntøjet i orden og er klar til at hoppe ombord på båden, er det måske en god idé at overveje, om du burde tage et par handsker og nogle lange sokker med på turen. Fingrene kommer nemt til at fryse og det samme med fødderne, hvilket kan være med til at gøre resten af kroppen kold. Vores lækre accessories har det sidste, du måtte mangle, før du for alvor er rigtig klar. Til sidst kan du jo pakke det hele ned i en af de lækre rygsække fra Fjällräven. Derved ved du også altid, hvor du kan finde termokanden, hvis du har taget sådan en med.

 

Professionel ekspertise og rådgivning - kontakt os i dag 

Er du kommet på et par spørgsmål efter at have kigget vores webshop igennem, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar til at kunne hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 48 30 16 99 eller skriv til webshop@havhokeren.dk.