Sejlertøj

25-28 af 28
65%
SLAMUForce1Sejlerbukser-20
Pris: 2.000,00 DKK
Pris Fra 699,00 DKK
2XL
70%
SailXtremeUValenciaSejlerjakke-20
Pris: 3.000,00 DKK
Pris Fra 890,00 DKK
L XL
25-28 af 28

Sejlertøj til kvinder

Elsker du at springe ombord på båden og sejle ud på de det danske farvand, hvor vinden blæser godt i sejlene, og hvor vandet sprøjter op om båden? Men mangler du det helt rigtige udstyr til sådanne ture? I så fald har vi hos Havhøkeren det perfekte udvalg til dig, der elsker at få vind i håret, og som elsker at sejle. 

Vores brede udvalg af sejlertøj til kvinder indeholder både produkter som sejlerjakker, sejlerbukser og sejlerstøvler. Af brands tilbyder vi produkter fra bl.a. Helly Hansen, Pelle P og SailXtreme, der alle er kendte for at have kvalitetsrige beklædningsdele indenfor netop sejlertøj.

Stort udvalg til den sejlglade kvinde 

Foruden at have praktisk sejlertøj til den sejlglade kvinde, har vi også sørget for, at der på vores webshop er lækre accessories, som med garanti vil falde i din smag. Af vores tilbehør har vi både de klassiske skipperkasketter og smarte sejlerhandsker, der kan være med til at gøre sejlturen på det åbne hav endnu mere behagelig.

 

Regnsæt til damer 

Skal du ud og sejle en dag, hvor regnen siler ned, eller mangler du et vandtæt sæt, der kan holde vandet ude? I så fald kan det være en god idé at have et godt regnsæt med sig. Ved regntøjet er det selvfølgelig vigtigt, at det er vandtæt og forholdsvist vindafvisende. Derudover er det også vigtigt, at det er åndbart, så du ikke skal gå og have det glohedt, fordi du ikke kan komme af med varmen.

 

Bådudstyr til sejlentusiasten 

Hos Havhøkeren specialiserer vi os ikke kun i kvalitetsrigt tøj til både mænd og kvinder, der elsker at være udendørs og begå sig nær havnen og havet. Vi har også et stort udvalg af bådudstyr, du helt sikkert vil finde interessant. Her kan du få alt fra ankre og fortøjning til navigation og redningsveste.

 

Gear op på sikkerhedsudstyret 

Skal du have flere sejlende med ud på din båd, vil det være en god idé at have sikkerhedsudstyret i orden. I 1992 trådte der nemlig en regel i kraft om, at det var lovpligtigt at have nok redningsveste med, så det passede til det antal personer, der var ombord på fartøjet. For at skærpe sikkerheden yderlige på jeres sejltur kan vi også tilbyde sikkerhedsliner, der fastgøres på et fastpunkt på båden, og som løber langs dækket. Derved kan man nemt flytte sig uden at være bange for at falde i.

 

Giv dit skib en opfriskning med vores maling og klargøringsprodukter 

Er sommeren ved at indtræde, og er det snart tid til igen at have skibet ud på det åbne hav? Inden da er der måske nogle ting, der skal fikses og opfriskes. Skal du bruge materialer til dit skibs makeover, har vi maling og klargøringsprodukter i lange baner. På vores webshop finder du alt fra universalrengøringsmidler til maling og voks fra brands som Hempel og Novadan. Deres fantastiske produkter vil med en god omgang knofedt og lidt arbejde få dit skib til at fremstå som nyt.

 

Har du spørgsmål til sejlertøj? Kontakt os i dag 

Er du i tvivl om, hvilket sejlertøj du har behov for, eller har du spørgsmål til vores bådudstyr, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Ring til os på tlf. 48 30 16 99 eller skriv til os på webshop@havhokeren.dk. Ønsker du en personlig snak med os eller rådgivning om nogle af vores produkter, kan du altid besøge vores fysiske butik på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje